Поиск по сайту
Реклама
Новости

ЕС-вентилятор з п’ятьма лопатями – комфорт без шуму.

Компанія ebm-papst/Мюльфінґен (Німеччина), провідний виробник двигунів та вентиляторів, розробила нову конструкцію лопатей, що застосовуються у великих EC-вентиляторах. Нові EC-вентилятори тепер мають 5 лопатей замість семи. Кінці лопатей додатково оптимізовані за рахунок вінґлетів (англ. Winglets) (потовщення кінців лопатей), завдяки чому, дуже ефективно зменшується рівень шумів.

Для клієнтів ці вентилятори забезпечують очевидні переваги, оскільки вони гарантують насамперед низький рівень шуму, високу ефективність експлуатації та споживають саме таку кількість енергії, яка реально потрібна.

Важливу роль також відіграє електронно-комутований двигун, який застосовуваний у новій моделі вентилятора. Переваги використання ЕС-двигунів очевидні: вони відрізняються високим коефіцієнтом корисної дії, працюють дуже тихо і заощаджують споживану енергію. Завдяки вбудованій електроніці ними можна легко управляти, збільшуючи чи зменшуючи кількість обертів у разі необхідності.

Довідка

Група компаній ebm-papst на сьогодні є провідним світовим виробником електромоторів і вентиляторів з асортиментом, який налічує понад 14500 видів продукції.
Вкладення компанії у НІОКР за 2006/2007 рік склали понад 47 млн. євро.
Груповій консолідований оборот підприємств складає понад 1,05 млрд. євро на рік. Загальна кількість співробітників в Германії на 2007 рік складає - 4915, в світі - 9 807 осіб. 16 підприємств ebm-papst, розташованих в 8 країнах: в Німеччині, Ірландії, Чехії, Угорщині, Словенії, Індії, Китаї та США і випробляють понад 57,3 млн. одиниць продукції на рік.
Філії ebm-papst діють в 52 країнах світу, включаючи країни СНД (5 філій). Філія компанії в Україні (ТОВ «ЕБМ-ПАПСТ Україна») працює з 2003 року в м. Київ і здійснює продаж й технічну підтримку продуктів торгової марки ebm-papst.

За додатковою інформацією звертайтеся:
Олександр Мазур
Тел. (044) 206-30-91
A.Mazur@ebmpapst.ua

16 июля 2007 г.
Вход для пользователей
 
© Крымский строительный портал, 2003-2021