Поиск по сайту
Реклама
Новости

ТзОВ фірма “СерВіт”

Рубрики размещения: Двери, ворота, Двери, Коробки дверные, Коттеджи, дачи, участки, Лестницы, Отделочные материалы, Вагонка, Полы, Паркет, Стройматериалы, Брус, Доска, Лес

ТзОВ фірма “СерВіт” є новоствореним підприємством по деревообробці, яке інтенсивно та гармонійно розвивається, використовуючи усі сучасні технології обробки деревини.
Хочеться особливо наголосити, що наше підприємство знаходиться в безпосередній близості від Івано-Франківська, в мальовничій місцевості Прикарпаття. Виріб з деревини, яку ми заготовляємо на Карпатському плато, відповідає всім вимогам фіто- та радіологічних сертифікатів. Деревина з узгір’я Карпат, завдяки кліматичним умовам, росте повільніше, тому має більшу міцність та щільність, що є візитною карткою найліпшої деревини в Україні.


Згідно технологічного плану розвитку фірма розгалу- жена на три підрозділи:
– лісопильне виробництво;
– цех клеєних щитів;
– цех готової продукції.

Лісопильний цех переробляє до 700 м3 деревини на місяць. Частина продукції, включаючи Ч.М.З., різні види обрізної свіжопиляної продукції для будівництва реалізується на місцевих та Європейських ринках. Більша частина заготовок проходить сушку в камерах австрійсько-німецької фірми “M?hlbok-Vanishek” для подальшої переробки в цеху клеєних щитів.

Цех клеєних щитів пропонує клієнту якісну продукцію, яка є повністю сертифікованою, та відповідає високим вимогам сучасного покупця. Цех клеєних щитів пропонує продукцію двох основних напрямків:
1 – випуск паркету, масивної паркетної дошки, та різних видів погонажу;
2 – виготовлення клеєних щитів та зрощених клеєних щитів. Обладнання дозволяє виготовлення щити 1100*4700 шах., основні товщини 18, 20, 22, 40, 45(мм).

Цех готових виробів укомплектований фахівцями деревообробками. Робота цеху визначається індивідуальними замовленнями клієнтів. Великим попитом користуються фасади з натуральної деревини (дуб, вільха, ясень та інші), також сходи різних типів, дверні панелі, кабінети, офіси, бібліотеки тощо. Фірма має серйозні амбіції та підходи до кожного клієнта з особливими, нестандартними напрацюваннями.

Кожна одиниця продукції, кожне індивідуальне замовлення, яке іде до споживача, відповідає найліпшим вимогам та гарантує бездоганну якість.
Ми завжди радіємо кожному новому клієнту, як серед потужних фірм, так і кожному індивідуальному замовленню. Також запрошуємо до співпраці серйозних інвесторів.

Наш лозунг: донести тепло та затишок до кожної оселі. Нехай можливості нашого обладнання та професіоналізм наших рук будуть завжди з вами, а вироби якими ми і Ви пишаєтесь принесуть комфорт та злагоду у Ваші оселі на довгі роки.

Контакт:76000, Украина, Ивано-Франковская обл., с. Родча , вул. Крушельницької, 1
тел.: 8 0342 58-82-54
моб.тел.: (050) 904-79-11
e-mail: office@servit.com.ua
сайт: http://www.servit.com.ua
Вход для пользователей
 
© Крымский строительный портал, 2003-2021